Altaposten

Mediehuset Altaposten består av dagsavisen Altaposten (Alta, Kautokeino og Loppa), TV Nord (Vest-Finnmark) og Radio Alta (Alta), www.altaposten.no, i tillegg til en informasjonskanal som formidler nyheter på flyplass og kjøpesenter. Det gir stor bredde i dekningen av området. I Alta er 95 prosent av innbyggerne innom en av plattformene i løpet av uka.

Andøyposten

Nyhetsmessig har året ikke vært preget av noen spesielle store hendelser, men har vært et år på jevne. Internt har det vært gjort en del omstilling. Redaksjonen har ikke fått endret sine rammevilkår i 2014. Det er fortsatt en utfordring å skaffe vikarer når det er behov for det. Det er vanskelig å vurdere sitt eget omdømme: Opplaget økte både i 2013 og 2014. Andøyposten ga for første gang ut et større magasin som vedlegg til avisen. Det kom ut 18. oktober med tittelen «Fremad Andøy».

Framtid i Nord

Harstad Tidende - en kritisk medspiller i Harstadregionen

Harstad Tidende

Harstad Tidende Harstad Tidende er den viktigste leverandøren av nyheter og informasjon i harstadregionen – og den sentrale arenaen for diskusjon og ordskifte. Harstad Tidende skal gi leserne relevant informasjon, inspirasjon og irritasjon, og på den måten være den institusjonen som gir befolkningen identitet. Man skal ikke føle seg som et fullverdig medlem av lokalsamfunnet uten å lese Harstad Tidende. Harstad Tidende: En kritisk medspiller!

iTromsø

SortlandsAvisa og VOL

VOL er regionens desidert største nettavis. Er noe interessant for Vesterålen er det interessant for VOL. SortlandsAvisa skal fortelle deg det du trenger å vite om hva som skjer og debatteres i Sortland kommune.

Vesteraalens Avis

Vesteraalens Avis har som mål å være den foretrukne lokalavisen i Hadsel kommune. Vi skal være synlige ved små og store begivenheter, og sammen med vol.no være først og best på lokale nyhetssaker. Samtidig skal vi gi leserne en bedre og bredere dekning av kultur- og idrettsliv enn våre konkurrenter. Vi skal være uredde og direkte, og vi ønsker ikke bare å opplyse, informere og løfte fram kritikkverdige forhold og debatter, men også å underholde, overraske og å bidra til ”snakkiser”.